AnaSayfa / Genel / Kahve falında sofrada et görmek

Kahve falında sofrada et görmek

Kahve falında sofrada et görmek tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına, mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına, kötü gününden de geri duracağına, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, çok büyük miktarda para kazanacağına, keyifli sohbetler edeceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında sofrada et gördüyseniz:

  • Ateşli tartışmaların üzerine benzinle gitmemekte ya da seyahatler esnasında dikkatli olmakta fayda var.

Kahve falında sofrada et yemek o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına rivayet eder.

Kahve falında sofrada et görmek dertlerinin çarelerine kavuşacağına, rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına işarettir.

Kahve falında sofraya davet edilmek millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine tabir olunur.

Kahve falında sofraya davet edilmemek maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sofra kurulduğunu görmek büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında sofrada börek yemek hastalığını yenmeyi başaracağına, mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına delalettir.

Kahve falında sofrada zeytin görmek yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, sorunların tek kalemde silineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sofra bezi sermek kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir