AnaSayfa / Genel / Kahve falında sofrada börek yemek

Kahve falında sofrada börek yemek

Kahve falında sofrada börek yemek sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine, ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına, canını sıkan şeyleri yeneceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sofrada börek yemek gördüyseniz:

  • Karşı cinsten birisinin bir süreden beri sizinle kontak kurmaya çalıştığını öğrenebilirsiniz.Fazla düşünmeden aklınıza gelen ilk tercihi yapın.

Kahve falında sofrada börek yemek üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına, iş için gurbete gidileceğine delalet eder.

Kahve falında sofrada yemek yediğini görmek kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine, iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine tabir olunur.

Kahve falında kalabalık sofrada yemek yemek çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yemek sofrasında oturmak yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine delalettir.

Kahve falında sofra ve yemek görmek elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sofralar yemekler görmek kendisini sorgulama gereği duyacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında güzel sofrada yemek yemek girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına delalet eder.

Kahve falında sofrada balık yemek bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir