AnaSayfa / Genel / Kahve falında sofrada domates görmek

Kahve falında sofrada domates görmek

Kahve falında sofrada domates görmek özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, rakiplerini geride bırakacağına işaret eder.

Kahve falında sofrada domates gördüyseniz:

  • Sürpriz aşklar veya ilişkiler söz konusu olabilir.

Kahve falında sofrada domates görmek aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına, ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında sofralar görmek sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kurulu sofralar görmek geri plana düşeceğine, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sofraya çağrılmamak hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında sofra görmek çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına delalettir.

Kahve falında sofraya oturmak zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına işarettir.

Kahve falında büyük sofrada yemek yemek evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında biriyle aynı sofrada yemek yemek yaşlılığında da rahat edeceğine, kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir