AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük sofrada yemek yemek

Kahve falında büyük sofrada yemek yemek

Kahve falında büyük sofrada yemek yemek sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine, diplomalı kimse olacağına, güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sabrını zorlayacağına, mesleğinde uzmanlık yapacağına işaret eder.

Kahve falında büyük sofrada yemek yemek gördüyseniz:

  • Bazı beklenmedik olayların veya rahatsız edici gelişmelerin hedefinize giden yolda kestirme bir patika oluşturabileceğini düşünmelisiniz.

Kahve falında büyük sofrada yemek yemek ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, yeni bir sosyal hayata adım atılacağına inanılır.

Kahve falında büyük yemek sofrası görmek makama ve rızka sahip olacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük bir sofrada yemek yemek rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına delalettir.

Kahve falında büyük sofralar görmek doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına tabir olunur.

Kahve falında büyük bir sofra görmek aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük sofra görmek uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok büyük sofra görmek işinde en iyisi olacağına, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında büyük sofra kurmak güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir