AnaSayfa / Genel / Kahve falında sofraya çağrılmamak

Kahve falında sofraya çağrılmamak

Kahve falında sofraya çağrılmamak karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, prestij kazanacağına, kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına rivayet eder.

Kahve falında sofraya çağrılmamak gördüyseniz:

  • Kendi işinizi kendinizin yapmanızda fayda var.

Kahve falında sofraya çağrılmamak refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine delalet eder.

Kahve falında çağrı merkezi görmek insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında telefonda cevapsız çağrı görmek kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, bir ömür olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düğüne çağrılmamak çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine inanılır.

Kahve falında cevapsız çağrı görmek mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine işarettir.

Kahve falında sofrada yemek yemek zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, ibadetlerini de aksatmayacağına işaret eder.

Kahve falında sofrada namaz kılmak inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına alamet eder.

Kahve falında sofra toplamak içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir