AnaSayfa / Genel / Kahve falında biriyle aynı sofrada yemek yemek

Kahve falında biriyle aynı sofrada yemek yemek

Kahve falında biriyle aynı sofrada yemek yemek yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında biriyle aynı sofrada yemek yemek gördüyseniz:

  • Karşı koymak veya kılınızı dahi kıpırdatmamak yerine, kibarca istenileni yapma çabanız yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında aynı sofrada yemek yemek işlerin günden güne daha da artacağına, borçlanacağına alamet eder.

Kahve falında biriyle aynı sofrada yemek yemek çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine tabir olunur.

Kahve falında bir sofrada yemek yemek kazanç elde edeceğine, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına işarettir.

Kahve falında yemek sofrasında oturmak kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine, yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında sofra dolusu yemek görmek kendine olan öz güvenini kaybedeceğine, hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine delalettir.

Kahve falında yemek sofrasında yemek yemek elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına alamet eder.

Kahve falında yemek dolu sofra görmek her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına rivayet eder.

Kahve falında sofrada pilav yemek gelişmelerin fal sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir