AnaSayfa / Genel / Kahve falında sofrada çok yemek görmek

Kahve falında sofrada çok yemek görmek

Kahve falında sofrada çok yemek görmek sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, mutluluk gözyaşı dökeceğine, kazancın arttırılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, çarelere kavuşacağına, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine delalettir.

Kahve falında sofrada çok yemek gördüyseniz:

  • Borçları tahsil etmeniz zor olabilir veya aniden ortaya çıkan borçlar nedeniyle zorlanabilirsiniz.

Kahve falında biriyle aynı sofrada yemek yemek maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına işaret eder.

Kahve falında yemek dolu sofra görmek sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında yemek sofrasında görmek maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına inanılır.

Kahve falında yer sofrasında yemek yemek kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine inanılır.

Kahve falında yemek sofrası görmek ondan faydalanacağına, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sofra kurup yemek yemek kazancından başkalarına da vereceğine, herşeyin fazlasına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güzel sofrada yemek yemek çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine, eline büyük paralar geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kalabalık sofrada yemek yemek böylece kendine güveneceğine, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir