AnaSayfa / Genel / Kahve falında sofra kurup yemek yemek

Kahve falında sofra kurup yemek yemek

Kahve falında sofra kurup yemek yemek hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında sofra kurup yemek yemek gördüyseniz:

  • Çevrenizde ki birisinin değişen kararı veya kararsızlığı sizi zor durumda bırakabilir.

Kahve falında sofra kurup yemek yemek borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında sofrada yemek yediğini görmek geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, Allah’ın yolundan gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında büyük yemek sofrası görmek karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına yorulur.

Kahve falında yemeklerle dolu sofra görmek üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine, eşyaların yenileneceğine delalet eder.

Kahve falında sofrada ekmek yemek işe zorla gidip geleceğine, iş için gurbete gidileceğine delalet eder.

Kahve falında büyük bir sofrada yemek yemek atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, anne duasının açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güzel bir sofrada yemek yemek gözünü en yukarılara dikeceğine, sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kalabalık sofrada yemek yemek kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir