AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini sofrada görmek

Kahve falında kendini sofrada görmek

Kahve falında kendini sofrada görmek kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, zenginliğe sahip olunacağına, dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına, daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına, üzüntülerinin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini sofrada gördüyseniz:

  • Girişeceğiniz bazı tamirat ya da hazırlıklar sizi yorabilir.

Kahve falında sofrada zeytin görmek sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına yorulur.

Kahve falında kalabalık bir sofrada yemek yemek gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına işarettir.

Kahve falında çok güzel sofra görmek büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sofra duası okumak yeni ev eşyaları alınacağına, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında sofra duası yapmak karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına inanılır.

Kahve falında sofra kurmak ilim ve irfan sahibi olunacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sofrada yumurta görmek kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dağınık sofra görmek fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına, maddi kaynakların zarar göreceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir