AnaSayfa / Genel / Kahve falında sofra yıkamak

Kahve falında sofra yıkamak

Kahve falında sofra yıkamak fal sahibinin fakirleşeceğine, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına işarettir.

Kahve falında sofra yıkamak gördüyseniz:

  • Dikkat edin bilmeden kasıtsız bir davranışınızla karşı cinsten birisinin aşırı alınmasına sebep olabilirsiniz.

Kahve falında sofra yıkamak sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine yorulur.

Kahve falında aynı sofrada yemek yemek kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, atılan adımların sıkıntı yaratacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sofrada yemek görmek evi kendisinin çekip çevireceğine, çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında büyük sofra görmek daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına delalet eder.

Kahve falında sofra hazırladığını görmek iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve fal sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine tabir olunur.

Kahve falında ramazan sofrası hazırlamak her zaman neşeli olacağına, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında sofra bezi satın almak ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına delalet eder.

Kahve falında sofra satın almak çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir