AnaSayfa / Genel / Kahve falında sofrada balık yemek

Kahve falında sofrada balık yemek

Kahve falında sofrada balık yemek hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına, kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, nice noksanlık içinde olduğuna, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına, şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, bazı konularda önayak olunacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sofrada balık yemek gördüyseniz:

  • Birisinden yardım ya da önemli sayılabilecek bir iyilik görmeniz mümkündür.

Kahve falında sofrada balık yemek verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, maddi kayba uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında balık sofrası görmek çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına, korkularının sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sofrada balık görmek zor bir dönem geçirileceğine, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sofra ve yemek görmek her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine tabir olunur.

Kahve falında sofrada oturup yemek yemek çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına, çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sofralar yemekler görmek kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, sevinileceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük sofrada yemek yemek tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına, çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine delalettir.

Kahve falında büyük yemek sofrası görmek bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir