AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuzak kurulduğunu görmek

Kahve falında tuzak kurulduğunu görmek

Kahve falında tuzak kurulduğunu görmek mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi falı kapatan kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, onları koruyup kollayacağına, kasasının da gittikçe ağırlaşacağına, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına işarettir.

Kahve falında tuzak kurulduğunu gördüyseniz:

  • Herkesin ihtiyaçları karşılandığında daha iş birlikçi olduklarını göreceksiniz.

Kahve falında tuzak kurulduğunu görmek düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına, kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tuzağa düşürüldüğünü görmek işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birine tuzak kurmak gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına, borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin tuzak kurduğunu görmek kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına inanılır.

Kahve falında tuzağa düşürülmek istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine tabir olunur.

Kahve falında tuzaktan kurtulmak ömrünüz boyunca elinizi attığınız her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağınıza, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, çok büyük sevinçler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bubi tuzağı görmek ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tuzağa düşmek yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir