AnaSayfa / Genel / Kahve falında sofra yemek

Kahve falında sofra yemek

Kahve falında sofra yemek yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine ve çok daha huzurlu ve mutlu bir kişi olacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına, onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına, hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sofra yemek gördüyseniz:

  • Çalışma şeklinize bağlı kalmalı, seçeneklerinizin farkına varmalısınız.

Kahve falında sofrada balık yemek maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine, aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa işaret etmektedir.

Kahve falında sofra kurup yemek yemek ayrılanların kavuşacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine tabir olunur.

Kahve falında sofra yemek görmek evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya yorulur.

Kahve falında sofrada çok yemek görmek daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında sofralar yemekler görmek farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine, ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına işarettir.

Kahve falında sofrada oturup yemek yemek çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sofrada yemek görmek sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına, yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine inanılır.

Kahve falında sofrada börek yemek ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine, bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir