AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sofrada yemek yemek

Kahve falında bir sofrada yemek yemek

Kahve falında bir sofrada yemek yemek hem de zengin biri olacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına, büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına, hiç istemediği işlere gireceğine, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına, bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına, fal sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir sofrada yemek yemek gördüyseniz:

  • Kararsızlıklar veya belirsizlikler sorun yaratabilir.

Kahve falında sofrada ekmek yemek şansın ve kısmetin açılacağına, istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına işaret eder.

Kahve falında yemek sofrası görmek gücünü ve itibarını geri kazanacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında aynı sofrada yemek yemek bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına, sosyal hayatta falı kapatan kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında yemekli sofra görmek uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına, ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir sofrada yemek yemek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına, parasının ve malının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kalabalık yemek sofrası görmek nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında sofra ve yemek görmek üzüntülerinin son bulacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sofrada balık yemek çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına, işiyle nam salacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir