AnaSayfa / Genel / Kahve falında sofralar yemekler görmek

Kahve falında sofralar yemekler görmek

Kahve falında sofralar yemekler görmek ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, çok daha büyük işlere gireceğine, dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, kendisini çok zor durumlarda bulacağına, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına, emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına, borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza inanılır.

Kahve falında sofralar yemekler gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde değişik hoşluklar, ufak tefek sürprizler ya da hoşumuza gidebilecek farklı denebilecek gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında büyük sofrada yemek yemek ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, bir organizasyona katılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında güzel bir sofrada yemek yemek yaşadığı yerin güzelleşeceğine, kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında büyük yemek sofrası görmek kazancının ve canın güvence altında olacağına, çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine tabir olunur.

Kahve falında sofrada pilav yemek maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına inanılır.

Kahve falında yemek sofrasında yemek yemek her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, hoşluklarla karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında başkasının sofrasında yemek yemek hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında aynı sofrada yemek yemek yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine delalet eder.

Kahve falında sofrada et yemek iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir