AnaSayfa / Genel / Kahve falında kediyi sobaya atmak

Kahve falında kediyi sobaya atmak

Kahve falında kediyi sobaya atmak hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kediyi sobaya atmak gördüyseniz:

  • Siz güçlü bir iradenin hakim olduğu bir kişilik taşıyorsunuz.

Kahve falında kediyi sobaya atmak oldukça kazançlı işler yapacağına, yaşanan kötü durumların düzeleceğine inanılır.

Kahve falında sobaya kömür atmak zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sobaya odun kömür atmak kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, tüm beklentilerini yerine getireceğine işarettir.

Kahve falında yanan sobaya kömür atmak garanti olacak bir yer edineceğine, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına işarettir.

Kahve falında banyo sobasına odun atmak kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yanan sobaya odun atmak maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında sobaya odun atmak kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine yorulur.

Kahve falında sobaya kağıt atmak belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir