AnaSayfa / Genel / Kahve falında sobaya odun kömür atmak

Kahve falında sobaya odun kömür atmak

Kahve falında sobaya odun kömür atmak yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, saygısını toplayacağına, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine delalettir.

Kahve falında sobaya odun kömür atmak gördüyseniz:

  • Yarıda da kalsa siz başlayın devamını nasıl olsa getirirsiniz.

Kahve falında sobaya odun kömür atmak bir organizasyona katılacağına, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine ve zor bir dönemin gösterilecek sabırla kolayca atlatılacağına yorulur.

Kahve falında sobaya kömür atmak yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına, aile bireylerinden biri ile tartışacağına tabir olunur.

Kahve falında yanan sobaya kömür atmak ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında banyo sobasına odun atmak herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yanan sobaya odun atmak büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, tüm planların zamanında neticeleneceğine rivayet eder.

Kahve falında sobaya odun atmak başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında kömür ve soba görmek yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kömür sobası yakmak kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına, bedeninin şifaya kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir