AnaSayfa / Genel / Kahve falında sobada yemek yapmak

Kahve falında sobada yemek yapmak

Kahve falında sobada yemek yapmak ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına, sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sobada yemek yapmak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri bazı konularda bilgilendirmek, uyarmak ya da tavsiyelerde bulunmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında sobada yemek yapmak dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, bazı girişimlerde bulunacağına yorulur.

Kahve falında sobada ekmek yapmak tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sobada yemek pişirmek bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında soba üzerinde yemek pişirmek neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında soba üstünde yemek pişirmek iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına, kalabalık aile toplantılarına katılacağına rivayet eder.

Kahve falında fareden yemek yapmak gelişmelerin fal sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine işarettir.

Kahve falında mutfakta yemek yapmak kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına tabir olunur.

Kahve falında pasta yapmak ve yemek güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir