AnaSayfa / Genel / Kahve falında soba üzerinde yemek pişirmek

Kahve falında soba üzerinde yemek pişirmek

Kahve falında soba üzerinde yemek pişirmek aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, çok hayırlı ve güzel haberler alacağına, bir üniversitede hoca olunacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında soba üzerinde yemek pişirmek gördüyseniz:

  • Duygusal açıdan da değişiklik isteği yaşayabilirsiniz.

Kahve falında sobada yemek pişirmek rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında soba üzerinde yemek pişirmek genç kimselere eğitim vereceğine, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına delalettir.

Kahve falında soba üstünde yemek pişirmek omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına delalettir.

Kahve falında sobada patates pişirmek karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına delalet eder.

Kahve falında sobada kestane pişirmek evlat sahibi olacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında sobada ekmek pişirmek işlerinin baltalanacağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sobada et pişirmek onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında sobada yemek yapmak moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine, böylece daha büyük adımlar atılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir