AnaSayfa / Genel / Kahve falında sobada yemek pişirmek

Kahve falında sobada yemek pişirmek

Kahve falında sobada yemek pişirmek girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine, fal sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına rivayet eder.

Kahve falında sobada yemek pişirmek gördüyseniz:

  • Ufak şeylerin sizi rahatsız etmesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında soba üstünde yemek pişirmek borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında sobada yemek pişirmek yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında soba üzerinde yemek pişirmek hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine delalettir.

Kahve falında sobada patates pişirmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sobada et pişirmek itibar, güç ve para kaybedeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine tabir olunur.

Kahve falında sobada ekmek pişirmek pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine, gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına yorulur.

Kahve falında sobada kestane pişirmek kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sobada yemek yapmak uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına, enerjisini toplayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir