AnaSayfa / Genel / Kahve falında sobada ekmek yapmak

Kahve falında sobada ekmek yapmak

Kahve falında sobada ekmek yapmak darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına, çok kolay bir hayatı olacağına, sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına, kötü halinden eser kalmayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sobada ekmek yapmak gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz bir arkadaşınız sizin için yapmasını istediğiniz bazı şeyleri ihmal etmiş olabilir.

Kahve falında sobada ekmek yapmak moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına, işlerin iyiye gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sobada ekmek gelişeceğine, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında sobada ekmek yakmak hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında sobada ekmek pişirmek bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında sobada ekmek ısıtmak onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına işaret eder.

Kahve falında sobada ekmek kızartmak tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında sobada yemek yapmak hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına, üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına tabir olunur.

Kahve falında ekmek kavgası yapmak kimseden destek almadan başarı elde edeceğine, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir