AnaSayfa / Genel / Kahve falında mutfakta yemek yapmak

Kahve falında mutfakta yemek yapmak

Kahve falında mutfakta yemek yapmak aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, doyasıya hasret gidereceğine, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine, daha güçlü bir hale geleceğine, kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına tabir olunur.

Kahve falında mutfakta yemek yapmak gördüyseniz:

  • Ne kadar akılcı olursanız o kadar az şaşırırsınız.

Kahve falında mutfakta yemek yapmak evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine alamet eder.

Kahve falında mutfakta temizlik yapmak sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mutfak alışverişi yapmak Stresli ve zor günlerin yaşanacağına, aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında mutfakta çiş yapmak sorunların ve sıkıntıların son bulacağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mutfakta banyo yapmak iş ve mekan değiştireceğine, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mutfağa tuvaletini yapmak her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında mutfak yapmak Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, sıkıntılı durumlar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında mutfağa idrar yapmak ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir