AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının korktuğunu görmek

Kahve falında başkasının korktuğunu görmek

Kahve falında başkasının korktuğunu görmek kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, saygın bir hayat yaşayacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, bir sebeple fal sahibinin neredeyse insanlara küseceğine yorulur.

Kahve falında başkasının korktuğunu gördüyseniz:

  • Çelişkilere dikkat edin.

Kahve falında aslandan korktuğunu görmek kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine, zengin bir hayat sürüleceğine alamet eder.

Kahve falında korkma görmek maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine inanılır.

Kahve falında kırmızı kor görmek yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine yorulur.

Kahve falında korkarak yürümek borçların kısa sürede kapanacağına, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına yorulur.

Kahve falında yüksekten korktuğunu görmek o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, kendini tutamayıp şeytana uyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında korktuğun birinden kaçmak kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kediden korktuğunu görmek kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında kıyametten korkmamak hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir