AnaSayfa / Genel / Kahve falında kor yangın görmek

Kahve falında kor yangın görmek

Kahve falında kor yangın görmek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, dualarının kabul olacağına, rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, işsiz ise işe gireceğine, herkesin yardımına koşan fal sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına, kırılacağına, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında kor yangın gördüyseniz:

  • Görev veya sorumluluklarınızı ihmal etmeniz durumunda evinizle ilgili problemler söz konusu olabilir.

Kahve falında kor yangın görmek rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına delalettir.

Kahve falında korkarak besmele çekmek ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına işarettir.

Kahve falında kaplumbağadan korktuğunu görmek böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına, bazı ortak işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında korkarak birilerinden kaçmak işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine, çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize tabir olunur.

Kahve falında kor köz görmek işinin yoluna gireceğine, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına inanılır.

Kahve falında bir şeyden korktuğunu görmek neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, maddi sıkıntıların biteceğine delalet eder.

Kahve falında domuzdan korktuğunu görmek kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına, masa başı bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında korkarak dua etmek aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir