AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil elbise yıkamak

Kahve falında yeşil elbise yıkamak

Kahve falında yeşil elbise yıkamak iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, hatalarını düzelteceğine inanılır.

Kahve falında yeşil elbise yıkamak gördüyseniz:

  • Duygusal konuları başka bir tarafta tutmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında yeşil elbise yıkamak yaşadığı hayatın ve Allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine, güzel sözler işiteceğine inanılır.

Kahve falında elbise yıkadığını görmek de zenginliğe kavuşacağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü elbisesi yıkamak rahata ereceğine, ferahlayacağına, kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün elbisesini yıkamak rahatın ve konforun yerine geleceğine, ısrarcı şekilde yoluna devam eden fal sahibinin sonunda emeline ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elbise yıkamak kısmetlerinin çoğalacağına, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bebek elbisesi yıkamak evdeki bu huzurlu ortamın fal sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında takım elbise yıkamak yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine işaret eder.

Kahve falında kirli elbise yıkamak aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine, kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir