AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün elbisesini yıkamak

Kahve falında ölünün elbisesini yıkamak

Kahve falında ölünün elbisesini yıkamak kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına, rahat bir hayata sahip olmaya, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında ölünün elbisesini yıkamak gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler uzun vadeli planlarınız veya iş birlikleriniz üzerinde etkili olabilir.

Kahve falında ölü elbisesi yıkamak çok büyük mutluluk yaşayacağına, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında ölünün elbisesini yıkamak her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında çeşmede elbise yıkamak ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil elbise yıkamak kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, acı veren durumların vuku bulacağına alamet eder.

Kahve falında kirli elbise yıkamak gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında elbise yıkadığını görmek isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına delalettir.

Kahve falında kirli elbiseyi yıkamak yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine yorulur.

Kahve falında ütüyle elbise yıkamak kinin ve nefretin son bulacağına, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir