AnaSayfa / Genel / Kahve falında soba yakmak

Kahve falında soba yakmak

Kahve falında soba yakmak sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, kazanılacak ve ele geçecek paraya, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına alamet eder.

Kahve falında soba yakmak gördüyseniz:

  • Kişisel yeteneklerinize öncelik tanımaya çalışmalısınız.

Kahve falında sobada kedi yakmak düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine rivayet eder.

Kahve falında banyo sobası yakmak karın artacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına yorulur.

Kahve falında sobada ekmek yakmak kısmetinizin açılacağına, kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine delalet eder.

Kahve falında sobada ateş yakmak bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine inanılır.

Kahve falında saçı sobada yakmak namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine yorulur.

Kahve falında sobada kıyafet yakmak ortak edineceğine, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına yorulur.

Kahve falında evde soba yakmak çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, işlerinin azalacağına inanılır.

Kahve falında odun sobası yakmak kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir