AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının sobasını yakmak

Kahve falında başkasının sobasını yakmak

Kahve falında başkasının sobasını yakmak iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, işlerinde başarılı olacağına, ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının sobasını yakmak gördüyseniz:

  • Belli konularda hızlı değişiklikler yapmanızı gerektirebilecek bir fırsat ya da olanak yüzünü gösterebilir.

Kahve falında sobada bir şey yakmak ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına yorulur.

Kahve falında başkasının sobasını yakmak üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına yorulur.

Kahve falında sobada odun yakmak o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında sobada bir şeyler yakmak sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine, küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sobada para yakmak sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine işarettir.

Kahve falında sobada ekmek yakmak iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında yazın soba yakmak hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sobada kedi yakmak sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir