AnaSayfa / Genel / Kahve falında dumanı söndürmek

Kahve falında dumanı söndürmek

Kahve falında dumanı söndürmek sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına, ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına, mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına rivayet eder.

Kahve falında dumanı söndürmek gördüyseniz:

  • Çeşitli ilişkileriniz hakkındaki açıklamalar sizi savunmasız yakalayabilir.

Kahve falında dumanı söndürmek beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında soba ve duman görmek kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine işarettir.

Kahve falında dumanda kalmak cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine işaret eder.

Kahve falında gri duman görmek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, sorunların sürekli artacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı duman görmek iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına delalet eder.

Kahve falında is duman görmek önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine, çocuklar gibi şen olacağına alamet eder.

Kahve falında evin içinde siyah duman görmek orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken fal sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dumansız ateş yakmak dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir