AnaSayfa / Genel / Kahve falında soba yaktığını görmek

Kahve falında soba yaktığını görmek

Kahve falında soba yaktığını görmek yenileceğine, şifa bulacağına, yaşamının belli bir düzene oturacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine, kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine yorulur.

Kahve falında soba yaktığını gördüyseniz:

  • Size daha fazla hitap eden bir yöne doğru ilerliyorsunuz.

Kahve falında kömür sobası kurmak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine işaret eder.

Kahve falında sobada ateş yandığını görmek kötü kişilerle karşılaşılacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının soba yaktığını görmek işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, büyük ve başarılı adımlar atacağına yorulur.

Kahve falında soba kurumu temizlemek dertlerin kısa zamanda biteceğine, kendi işini kurup başına geçeceğine alamet eder.

Kahve falında soba içinde ateş görmek azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına, sorunların üzüntülere neden olacağına işaret eder.

Kahve falında sobada et pişirmek eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, hastalıklardan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında sobayı kaldırmak bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında antika soba görmek can bulacağına, kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir