AnaSayfa / Genel / Kahve falında size seven birini görmek

Kahve falında size seven birini görmek

Kahve falında size seven birini görmek hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine, yaralarına da merhem olacağına, zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, rızkın çoğalacağına, büyük borçların altında ezileceğine, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine alamet eder.

Kahve falında size seven birini gördüyseniz:

  • Sizi mutlu edecek veya hedeflerinize ulaşmanızı sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında sizi seven birini görmek zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına alamet eder.

Kahve falında sizi sevmeyen birini görmek yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına alamet eder.

Kahve falında size seven birini görmek stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilinin sizi öptüğünü görmek yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birinin size sarıldığını görmek ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında bir adamın sizi kovaladığını görmek kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının size aşık olduğunu görmek ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına tabir olunur.

Kahve falında size ateş edildiğini görmek endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir