AnaSayfa / Genel / Kahve falında sizi seven birini görmek

Kahve falında sizi seven birini görmek

Kahve falında sizi seven birini görmek iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, rakiplerini mağlup edeceğine, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında sizi seven birini gördüyseniz:

  • Bazı fikir veya planlarınız açısından önem taşıyabilecek bilgiler verebilecek kişilerle karşılaşmanızı sağlayacak şekilde sosyalleşmelisiniz.

Kahve falında size seven birini görmek fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında sizi sevmeyen birini görmek planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, bekarsa evleneceğine tabir olunur.

Kahve falında sizi seven birini görmek ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine, yolunun açık olacağına işarettir.

Kahve falında birinin sizi yaladığını görmek yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin size saldırdığını görmek hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında size ateş edildiğini görmek zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine yorulur.

Kahve falında eşinizin sizi aldattığını görmek uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine ve borçlarından bu sayede kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sizden hoşlanan birini görmek üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir