AnaSayfa / Genel / Kahve falında sizden hoşlanan birini görmek

Kahve falında sizden hoşlanan birini görmek

Kahve falında sizden hoşlanan birini görmek özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, pek az kazanç getireceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine rivayet eder.

Kahve falında sizden hoşlanan birini gördüyseniz:

  • Evinizde iş konuşabilir, çevrenizdeki kişilerin tepkisini çekebilir veya fikrini alabilirsiniz.

Kahve falında sizden hoşlanan birini görmek ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine tabir olunur.

Kahve falında hoşlanılan kızı görmek kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında benden hoşlanan birini görmek güvenliğinden vazgeçeceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına inanılır.

Kahve falında hoşlanmadığın insanları görmek kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine işaret eder.

Kahve falında hoşgeldin etmek ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, ticarete adım atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hoşlanılan insanı görmek iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında hoş koku görmek daha sonra işlerin açılacağına, mal ve para kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında hoşlanılan erkeği görmek büyük bir maddi kayba uğranacağına, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir