AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah yüzük taktığını görmek

Kahve falında siyah yüzük taktığını görmek

Kahve falında siyah yüzük taktığını görmek zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, bahtın açık olmasına, uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine işarettir.

Kahve falında siyah yüzük taktığını gördüyseniz:

  • Beklenilmedik bir kaynaktan gelecek şanslar söz konusu olabilir.

Kahve falında siyah yüzük taktığını görmek attığı adımların boşa çıkacağına, çok büyük bir şok yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında pırlanta yüzük taktığını görmek mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında alyans yüzük taktığını görmek gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşına yüzük taktığını görmek kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, kazancında bereketin artacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzüğünü başkasının taktığını görmek sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çok yüzük taktığını görmek yol alacağına ve zaferler elde edeceğine, dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan fal sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş birinin yüzük taktığını görmek kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin size yüzük taktığını görmek işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, güvenini sarsacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir