AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok yüzük taktığını görmek

Kahve falında çok yüzük taktığını görmek

Kahve falında çok yüzük taktığını görmek çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına, bir sebeple falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına, elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çok yüzük taktığını gördüyseniz:

  • Size sunabileceği şeyler olan eskiden tanıdığınız kişilerle bağlantı kurabilir veya biraraya gelebilirsiniz.

Kahve falında nişan yüzüğü taktığını görmek onların güvenini sarsacağına, insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında gümüş yüzük taktığını görmek özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nişan yüzük taktığını görmek hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşının yüzük taktığını görmek kazançsız işler peşinde olmaya, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil yüzük taktığını görmek karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çok yüzük taktığını görmek ekmeğinin artacağına, fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşına yüzük taktığını görmek kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına işarettir.

Kahve falında sevgiliyle yüzük taktığını görmek üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına, dualarına karşılık alacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir