AnaSayfa / Genel / Kahve falında pırlanta yüzük taktığını görmek

Kahve falında pırlanta yüzük taktığını görmek

Kahve falında pırlanta yüzük taktığını görmek tüm kalbi ile Allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına, güzellik ve hayır geleceğine, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, her isteklerinin yerine geleceğine, uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına, acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına, kötü günlerinin biteceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında pırlanta yüzük taktığını gördüyseniz:

  • Para konusunda anlamsız yere para harcıyorsunuz.

Kahve falında tek taş pırlanta yüzük taktığını görmek gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pırlanta yüzük taktığını görmek iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, şansının her daim kendisinden yana gideceğine inanılır.

Kahve falında dişe pırlanta taktırmak büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına, bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına işaret eder.

Kahve falında pırlanta taktığını görmek zora girmiş bir işin düze çıkacağına, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına rivayet eder.

Kahve falında pırlanta yüzük almak kişinin hayat sevincinin artacağına, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında tek taş pırlanta yüzük takmak yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, sözlerinden çıkmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pırlanta tek taş yüzük görmek diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine, ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında pırlantalı altın yüzük görmek eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir