AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birinin yüzük taktığını görmek

Kahve falında ölmüş birinin yüzük taktığını görmek

Kahve falında ölmüş birinin yüzük taktığını görmek daha sonra işlerin açılacağına, çok sevinçli olaylar yaşayacağına, aileyle iş yapmayacağına, hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş birinin yüzük taktığını gördüyseniz:

  • Kendinize aşırı güvenmeyin.

Kahve falında arkadaşının nişan yüzüğü taktığını görmek sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşına yüzük taktığını görmek arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgilinin yüzük taktıgını görmek çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pırlanta yüzük taktığını görmek kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğunun yüzük taktığını görmek çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında kocasının yüzük taktığını görmek aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birine yüzük taktığını görmek çok sıhhatli bir kişi olunacağına, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gümüş yüzük taktığını görmek kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına, büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir