AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzüğünü başkasının taktığını görmek

Kahve falında yüzüğünü başkasının taktığını görmek

Kahve falında yüzüğünü başkasının taktığını görmek büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına, burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, dostlarıyla bir araya geleceğine, şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine, yaraların merheminin bulunulacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzüğünü başkasının taktığını gördüyseniz:

  • Yaşam standardınızı yükseltmenize veya geleceğinizle ilgili olumlu adımlar atmanıza faydası olabilecek kişilerle konuşabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşına yüzük taktığını görmek çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine işarettir.

Kahve falında birinin size yüzük taktığını görmek çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına inanılır.

Kahve falında başkasına yüzük taktığını görmek sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine, rakiplerini gerisinde bırakacağına işaret eder.

Kahve falında pırlanta yüzük taktığını görmek sonunda mutlu olacağına, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında alyans yüzük taktığını görmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına, başarı üstüne başarı kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkeğin altın yüzük taktığını görmek nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzük taktığını görmek garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşının yüzük taktığını görmek çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir