AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin size yüzük taktığını görmek

Kahve falında birinin size yüzük taktığını görmek

Kahve falında birinin size yüzük taktığını görmek bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, hem de hayat standartlarının yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin size yüzük taktığını gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konuları en iyi şekilde yönetebilirsiniz.

Kahve falında birinin size yüzük taktığını görmek bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle yüzük taktığını görmek kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında eşinin yüzük taktığını görmek herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşına yüzük taktığını görmek farklı şeyler deneyeceğine, işlerinin yarıda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında altın söz yüzüğü taktığını görmek yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, tazeleneceğine ve şifa bulacağına inanılır.

Kahve falında yüzük taktığını görmek ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, gücünü ve itibarını geri kazanacağına inanılır.

Kahve falında pırlanta yüzük taktığını görmek tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine tabir olunur.

Kahve falında bekar birinin yüzük taktığını görmek kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir