AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah yılanın kovaladığını görmek

Kahve falında siyah yılanın kovaladığını görmek

Kahve falında siyah yılanın kovaladığını görmek ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, kazancının epey düşeceğine, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, garanti olacak makama oturacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, işlerinin başarılı olacağına, fal sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan fal sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine delalettir.

Kahve falında siyah yılanın kovaladığını gördüyseniz:

  • Ortada çözüm bekleyen konular olabilir.

Kahve falında siyah yılanın kovaladığını görmek hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah köpek kovaladığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine, yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine delalettir.

Kahve falında siyah köpek kovalamak kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah fare kovalamak girilen bütün işlerde zarar edileceğine, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah inek kovalamak başarısızlığı karşısında yıkılacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında siyah köpeğin kovaladığını görmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında siyah kediyi kovalamak iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah boğanın kovaladığını görmek teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir