AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah inek kovalamak

Kahve falında siyah inek kovalamak

Kahve falında siyah inek kovalamak işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına, üzüntülerin günden güne artacağına, hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına, yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine, başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına, hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah inek kovalamak gördüyseniz:

  • Çalışma arkadaşlarınızla daha iyi geçinmenin yollarını bulmanız veya meslektaşlarınızla eğlenceli aktivitelerde bulunmanız durumunda önemli bir pozisyona gelebilirsiniz.

Kahve falında siyah inek kovalamak sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ineklerin kovaladığını görmek yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında inek kovalamak sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ineği kovalamak kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, afiyette giden düzeninden olacağına delalet eder.

Kahve falında inekgin kovaladıgını görmek işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına, ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine işarettir.

Kahve falında inek sürüsünü kovalamak işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında inek kovaladığını görmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına işaret eder.

Kahve falında siyah köpek kovalamak hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir