AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah köpek kovalamak

Kahve falında siyah köpek kovalamak

Kahve falında siyah köpek kovalamak iş dünyasında üne kavuşulacağına, kişinin mutsuz ve üzgün olacağına, kazaların ve belaların fal sahibinden uzak olacağına, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah köpek kovalamak gördüyseniz:

  • Ne istediğiniz göstermek için kelimelerden değil, hareketlerden faydalanmalısınız.

Kahve falında siyah köpek kovalamak çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah köpeğin kovaladığını görmek rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına, sırtındaki yükten kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah köpek kovaladığını görmek kalıcı başarıyı yakalayacağına, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köpeklerin kovaladığını görmek çok başarılı olacağına, zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köpekleri kovalamak sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz köpeğin kovaladığını görmek çirkin sözler işitileceğine, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine işarettir.

Kahve falında köpek sürüsünü kovalamak kazançtan yana kara geçeceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine delalet eder.

Kahve falında köpeği kovaladığını görmek daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir