AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah yılan tutmak

Kahve falında siyah yılan tutmak

Kahve falında siyah yılan tutmak geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, hayatın fal sahibine güleceğine, falı kapatan kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, yapacağı işler sayesinde terfi alacağına, sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına alamet eder.

Kahve falında siyah yılan tutmak gördüyseniz:

  • Seçtiğiniz yöntemler veya kurallara uymamanız sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında siyah yılanı elinde tutmak zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, hiçbir zaman dinini boşlamayacağına işarettir.

Kahve falında siyah yılan tutmak hayat içinde çok rahat edeceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah balık tutmak hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah köpek tutmak dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında yılan elinde tutmak büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında balık yerine yılan tutmak zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, kalp kırıklığı olacağına alamet eder.

Kahve falında yılanın kafasından tutmak uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sağlıklı bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında yılan başı tutmak eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir