AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah köpek tutmak

Kahve falında siyah köpek tutmak

Kahve falında siyah köpek tutmak her iki tarafın da çok üzüleceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, Allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine delalettir.

Kahve falında siyah köpek tutmak gördüyseniz:

  • Mevcut durumunuzu tekrar gözden geçirmeniz gerekebilir.

Kahve falında siyah köpek tutmak atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında köpek tutmak ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, daha fazla başarı kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köpeğin elini tutmak aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, endişelerin ve dertlerin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında denizden köpek tutmak iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köpeği tutmak şanssızlık yaşanacağına, dertlerin son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köpeğin elinden tutmak hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına inanılır.

Kahve falında köpek balık tutmak bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına tabir olunur.

Kahve falında oltayla köpek balığı tutmak kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir