AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerleri siyah görmek

Kahve falında yerleri siyah görmek

Kahve falında yerleri siyah görmek gönül yaralarının iyileşeceği, mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan fal sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, övgü dolu sözler işiteceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yerleri siyah gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizin kuvvetlendirilmesi ya da bazılarının canlandırılması gerekiyor olabilir.

Kahve falında yerleri siyah görmek mutlu olacağı mesajlar geleceğine, hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine inanılır.

Kahve falında siyah zeytin yerken görmek iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah yer görmek yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine işarettir.

Kahve falında her yeri siyah görmek nerede hata yaptığını sorgulayacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına tabir olunur.

Kahve falında zor yerlerden geçmek girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine işaret eder.

Kahve falında yere büyük tuvaletini yapmak bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında karanlık bir yere düşmek fal sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına, tüm sorunlarının biteceğine delalettir.

Kahve falında birinin bir yere gittiğini görmek herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına, yapılmak istenen projeye hız verileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir