AnaSayfa / Genel / Kahve falında yere basmadan yürümek

Kahve falında yere basmadan yürümek

Kahve falında yere basmadan yürümek hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına, yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına, ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına işaret eder.

Kahve falında yere basmadan yürümek gördüyseniz:

  • Memnun olmanız, aynı zamanda da değerlendirmeniz gereken avantajlı bir konumdasınız.

Kahve falında yere basmadan yürümek rızkının azalacağına, bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayakları yere basmamak kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına yorulur.

Kahve falında basma peynir görmek de fal sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına işarettir.

Kahve falında eve su basması görmek gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, itibarını zedeleyeceğine delalet eder.

Kahve falında çamura basmamak bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, fal sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine işaret eder.

Kahve falında eve su basmasını görmek aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, doğruluktan ayrılmayacağına alamet eder.

Kahve falında sel basmasını görmek güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına, aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında basma yaprak görmek kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına, hem eğleneceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir