AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah yemeni görmek

Kahve falında siyah yemeni görmek

Kahve falında siyah yemeni görmek güzel evlatlar yetiştireceğine, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah yemeni gördüyseniz:

  • Kaçmaya çalıştığınız şeylerle yüzyüze geleceksiniz.

Kahve falında siyah yemeni görmek sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına delalettir.

Kahve falında yemeni oyası yapmak düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına inanılır.

Kahve falında yemeni kaybetmek uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mor yemeni görmek hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yemeni satmak verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil yemeni örtmek hastalıklarının düzeleceğine, işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi yemeni görmek yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına işarettir.

Kahve falında yeşil yemeni görmek bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir