AnaSayfa / Genel / Kahve falında yemeni kaybetmek

Kahve falında yemeni kaybetmek

Kahve falında yemeni kaybetmek iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yemeni kaybetmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda ilerleme sağlayamadığınız ya da bir noktaya kilitlenip kaldığınız için üzülüyor olabilirsiniz.

Kahve falında yemeni kaybetmek adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine inanılır.

Kahve falında oyalı yemeni görmek maddi olarak çok huzurlu olunacağına, mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz yemeni örtmek sorunların gittikçe artacağına, duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında yazma yemeni görmek de rahatının yerine geleceğine, çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına işarettir.

Kahve falında yeşil yemeni örtmek maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına yorulur.

Kahve falında mavi yemeni görmek elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine işarettir.

Kahve falında yeşil yemeni görmek her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına delalettir.

Kahve falında yemeni oyası yapmak elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine, onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir