AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi yemeni görmek

Kahve falında mavi yemeni görmek

Kahve falında mavi yemeni görmek keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına, vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına, iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına, moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi yemeni gördüyseniz:

  • Çalışmalarınızın karşılığını alabileceksiniz.

Kahve falında mavi yemeni görmek yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında yemeni oyası yapmak Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine, hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına işaret eder.

Kahve falında yemeni dağıtmak onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına, başarı kaydedeceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil yemeni görmek sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine inanılır.

Kahve falında kırmızı yemeni görmek bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine, onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yemeni satmak ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yemeni kaybetmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yazma yemeni görmek sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir