AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil yemeni örtmek

Kahve falında yeşil yemeni örtmek

Kahve falında yeşil yemeni örtmek daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine, işinde de büyük başarılara imza atacağına, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil yemeni örtmek gördüyseniz:

  • Tutulması zor sözler vermekten kaçının.

Kahve falında yeşil yemeni örtmek karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, güzel ve yaşanılır hale geleceğine inanılır.

Kahve falında beyaz yemeni örtmek yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil yemeni görmek endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine yorulur.

Kahve falında yemeni kaybetmek zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine işarettir.

Kahve falında sarı yemeni görmek amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında başına yemeni bağlamak eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mor yemeni görmek sorunlu bir hayat yaşayacağına, sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine işaret eder.

Kahve falında yemeni satmak sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir